nieuw

| WELKOM OP ONZE SCHOOL ! |

160413 - kledinginzameling

wilde bloemen

Met de leerlingen zochten we naar mogelijkheden om de plantenbakken in de Kerkstraat en de Schoolstraat ook dit jaar weer volop te laten bloeien. Enkele kinderen suggereerden om een wilde-bloemen-tuin te maken.
We nodigen alle kinderen uit om bloemzaadjes mee te brengen zodat we ze met hen kunnen zaaien.

Als je dan in de zomervakantie zin hebt in mooie bloemen, mag je die bij ons komen plukken

schooltoelage Heel wat gezinnen hebben recht op schooltoelagen, zelfs voor kinderen van de basisschool.
Het is in het voordeel van uzelf én van de school dat u uw aanvraag ook effectief doet.
Als u denkt in aanmerking te komen, en graag geholpen wil worden, kom dan zeker even binnen op het secretariaat. We helpen u graag verder.

weldra

za apr 30