nieuw

| WELKOM OP ONZE SCHOOL ! |

140820 - logo 1Rgenie Vandaag sprongen we - met veel positieve energie - het nieuwe schooljaar in.
Niet bij iedereen was het enthousiasme direct even groot, maar toch zijn we blij dat we jullie allemaal mochten verwelkomen.
Het nieuwe jaarthema kreeg als titel 1Rgenie (lees: ener-genie).
We vragen aandacht voor energiegebruik, maar we willen ook de crack in ieder van ons weer boven halen.
Samen met de kinderen en met u, willen we alles op alles zetten om er een krachtig jaar van te maken.

Vandaag sprongen we—met veel positieve energie—het nieuwe schooljaar in.

Niet bij iedereen was het enthousiasme        direct even groot, maar toch zijn we blij dat we jullie allemaal mochten verwelkomen.

Het nieuwe jaarthema kreeg als titel “1Rgenie” (lees: ener-genie). Na een groene school (VERt), en een blauwe (AQUAfan!)        willen we dit jaar ook een gele school zijn.

In een jaar dat we misschien ook thuis met  onze neus op de energie zullen gedrukt             worden, vragen we aandacht voor het            ENERGIEverbruik van iedereen.

Het luikje GENIE wil de crack in ons weer         bovenhalen en iedereen extra kansen bieden om zijn talenten te tonen, om het fan!gehalte van vorig schooljaar nog wat bij te houden.

schoolsportdag

DINSDAG 2 SEPTEMBER
is er reeds SPORTDAG in het Zilvermeer voor de lagere school.
Maandag krijgen alle kinderen de nodige info mee, maar je kan nu reeds je sportkleren, een drankje en een lunchpakket klaarleggen ...
(de vijfde- en zesdeklassers gaan met de fiets!)
Als dat geen 1RGENIALE START is !

weldra

do sep 04 @18:30