• +32 14 67 76 31

Algemene info

Meer over onze school

Hier kan je de belangrijkste documenten digitaal vinden en downloaden.
Ook vermelden we hier enkele praktische afspraken die wij belangrijk vinden voor onze school.
De verschillende items werden alfabetisch gerangschikt, zodat je er gemakkelijk je weg in vindt om iets op te zoeken.
AFHALEN KINDEREN : 2 SCHOLEN - 1 AFHAALPLAATS !
De ouders die kinderen hebben in de 2 vestigingsplaatsen hoeven maar op 1 school de kinderen af te halen. De kinderen van de vestigingsplaats "Schoolstraat" die een broertje of zusje hebben in de school Kerkstraat, worden op het einde van de lessen naar de Kerkstraat gebracht. Hier is voldoende parkeergelegenheid: vooral aan de parking van de Bemdhal. Zo hoeven ouders niet meer de ronde van Arendonk te doen, wordt het verkeersveiliger en is iedereen sneller thuis.
C.L.B. (Centrum voor Leerlingenbegeleiding)
KINDEROPVANGDIENST
KOEK&DOOS